Slamtábor Orfűn

2017 július utolsó hetében (július 26-30) az orfűi Panoráma Campingben (amit a Fishing on Orfű helyszíneként jól ismerhettek) megrendezzük az első magyar SLAMTÁBORT, vagyis az STB-t, vagyis az "I. Összmagyar Slam Poetry, Spoken Word és Irodalmi tábor"-t. A táborba heti és napijegyek egyaránt válthatóak.

A napijegy vásárlása mellé nem szükséges külön regisztráció.
Ennek árai
0. nap (július 26.) 1500 Ft
1-3. nap (július 27-29.) 3500 Ft/fő/nap
Ez a jegytípus csak sátorozásra ad lehetőséget és nem jár hozzá reggeli/ebéd, sem ajándékcsomag.
A hetijegyel vásárlása regisztrációhoz kötött, amit a lejjebb található Google kérdőíven tudtok megtenni.
Itt tudtok választani a különböző szállások között is
Sátorhely 15000 Ft/fő
Minikabin 25000 Ft/fő
Faház - ----- (elfogyott)

A jelentkezés és a hetijegyvásárlás pontos menete:
1. Töltsd ki ezt a regisztrációs lapot, válassz szállást és ha szeretnél versenyezni, versenyt
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe5P1nvBoAQxhX_ibva2x-QJVRS3T8cs_WgY6eJ3DRRfBlBxQ/viewform
2. Ha ezzel megvagy, fizesd be a (választott szállás függvényében) a részvételi díjat erre a számlaszámra:
„Az emberség erejével Alapítvány” – 50800111-15549893
3. Küldd el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre az igazolást a befizetésről/átutalásról. Ekkor lesz a jelentkezésed végleges.
Mindhárom hetijegy tartalmaz napi kétszeri étkezést és egy ajándékcsomagot.
A pontos részleteket és további infókat itt találod:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=409026016136776&id=376467622725949
Általánosságban:
A táborban 3 nap alatt több mint 50 program zajlik majd le, 3 helyszínen, szóval alapvetően úgy fog működni, mint egy (mini)fesztivál. Ez számos kisebb és nagyobb slam versenyt is jelent, összesen legkevesebb ~100 főnek biztosítva versenyzési lehetőséget (elég menő díjakért, természetesen). A versenyek azonban csak egy kis részét fogják kitenni a programnak: koncertekkel, költészeti, előadói és társadalmi tudatosságra nevelő szakmai műhelyekkel, kerekasztalbeszélgetésekkel, filmvetítésekkel, különleges vendégekkel és kivételes előadásokkal készülünk, hogy mindenki találhasson magának valami ínyére valót. Szeretnénk tehát hangsúlyt fektetni a szakmaiságra, vagyis arra, hogy aki fejlődni, tanulni, "látókört szélesíteni" szeretne, ezt nívós programokon tehesse meg - és a szórakozásra IS, tehát aki csak lazítani jönne, úszni, kikapcsolódni és megnézni néhány versenyt, filmet vagy koncertet, ugyanúgy jól érezhesse magát. Legfőképpen pedig szeretnénk a magyar slamet és az arra épülő közösséget megerősíteni és összekovácsolni
A továbbiakban felmerülő kérdéseket iaz esemény Facebook oldalán vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen tudjátok feltenni.