Véneki alkotótábor

Az Ambroozia folyóirat és a Hermaion Irodalmi Társaság kilencedik alkalommal hirdeti meg irodalmi alkotótáborát a Szigetközben. A tábor augusztus 7-10-ig tart, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen várják a jelentkezőket. A Véneki Alkótótábor védjegyévé vált kis létszámú, magas színvonalú műhelymunka líra és próza csoportokban zajlik.

A szöveggondozás mellett előadások, szerzői estek, könyvbemutatók és kerekasztal-beszélgetés is várhatóak, a Közösség, közérzet, közélet hívószavak mentén gondolkodnak együtt a résztvevők. A formálódó életművek kapcsán azt vizsgálják, hatással volt-e a művészek pályájára közösségi létük? Miként befolyásolta őket, hogy milyen alkotócsoporthoz, szellemi műhelyhez tartoztak?
Közreműködnek: Kemény István, Géczi János, Térey János, Marno János, Lapis József, Horváth Veronika, Mechiat Zina, Szalai Zsolt, Sütő Csaba András, Bende Tamás.

Líra munkacsoport: Kemény István
Próza munkacsoport: Géczi János

Jelentkezés: 16 éves kor felett, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.
Jelentkezési határidő: 2017. július 31.
Részvételi díj: 12.000,- Ft (3 nap szállás, reggeli, ebéd, vacsora, strandbelépő az ökotóba)
A férőhelyek száma korlátozott!
A rendezvény facebook oldala: https://www.facebook.com/events/735730903264573/
A tábor a Fiatal Írók Szövetsége, a Nemzeti Kulturális Alap, és a Magyar Írószövetség Digitális Munkacsoportja támogatásával valósul meg.