Dalfordító pályázat

Lehet, hogy benned is elveszett egy műfordító...? Mi segítünk, hogy kibontakozhass! A Bagossy Brothers Company és a Honeybeast eddig magyar nyelvű dalaikkal taroltak a hazai zenei piacon. Kíváncsiak vagyunk, hogyan hangzanak a szerzeményeik angol, német vagy akár spanyol nyelven, ehhez viszont a Te segítségedre is szükség van!
A kedvenc Bagossy Brothers Company vagy Honeybeast dalod szövegét már biztosan kívülről tudod…magyarul! Most azonban Te is beszállhatsz az alkotás folyamatába! Válassz ki egy refrént valamelyik zenekartól és fordítsd le egy általad kiválasztott idegen nyelvre!
Figyelj a ritmusra, a hangsúlyokra és próbáld meg a legfrappánsabban átültetni a kiválasztott dal refrénjét egy másik nyelvre! Ha sikerül elkápráztatnod szakmai zsűrinket számos ajándék a tiéd lehet!
A rendezvényre ellátogatnak a Honeybeast és a Bagossy Brothers Company tagjai is, így élőben is találkozhatsz kedvenceiddel, sőt, ha a te fordításodat ítéli zsűrink a legjobbnak, a zenekarok tagjai segítenek neked tökéletesíteni az alkotásodat!
Nevezz és nyerj! Díjaink:
2 hetes angliai nyelvtanfolyam szállással a NoVa Experience jóvoltából
2 hetes máltai nyelvtanfolyam szállással a NoVa Experience jóvoltából
Egyhetes minitréning a Converzum – a nyelvi közösségi tértől
...és még sok meglepetés!
Az alkotásokat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk augusztus 31-ig!