Históriás 2017.

Az Irodalmi Rádió szépirodalmi és képzőművészeti alkotópályázatot hirdet A históriás 2017 címmel. A pályázatra verses és prózai szépirodalmi alkotásokat, valamint képzőművészeti alkotásokat várnak. Minden alkotó legfeljebb tíz, történelmi tárgyú művel nevezhet.

Verses és prózai szépirodalmi, valamint képzőművészeti alkotások beküldése és megjelentetése a magyar- és világtörténelem eseményeiről. „A históriás 2017.” kitüntető címek és díjak kiosztása a kategóriák nyerteseinek (vers, rövidpróza, képzőművészet).
A történelem bármely eseményéről várunk verseket, rövidprózai vagy képzőművészeti alkotásokat. Lehet tisztelegni történelmi alakok, személyiségek vagy sorsfordító történelmi események előtt.
Fontos az egyedi művészi látásmód, bármiről írunk, alkotunk.
(Amennyiben forrásokat, egyéb történelmi dokumentumokat használ, feltétlenül tüntesse fel azokat!)
További cél az értékes versek, rövidprózák, hangjátékok, mesék, novellák méltó rangra emelése, a tehetséges alkotók támogatása. A sikeresen szereplő szerzők részére publikálási, bemutatkozási lehetőség, műveik hangzó anyaggá való feldolgozása, CD, elektronikus és nyomtatott formátumú kiadása, a hazai irodalom színesítése, gazdagítása, az irodalmi élet megmozgatása.

Beérkezési határidő: 2017. szeptember 20.
Bővebb információ:
Irodalmi Rádió; 3503 Miskolc, Pf: 8/P
E: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
I: http://irodalmiradio.hu/wp/index.php/2017/08/01/a-historias-2017-szepirodalmi-es-kepzomuveszeti-palyazat-es-dij-tortenelmi-targyu-alkotaskoert/
T: (06 70) 616-8684