Online feltámadás

Hommage à Tamási Áron

Köszöntjük Utolsó ítélet honlapunkon. Ön nyilvántartásunkban római katolikusként szerepel. Kérjük, válasszon az alábbi menükből: 1-es menü: Buzgó hívő, 2-es menü: Hitehagyott keresztény, 3-as menü: Megtért fekete bárány. Ön az 1-es menüt jelölte meg. Gratulálunk példás földi életéhez. Kérjük, kattintson a Tovább ablakra.

   Üdvözöljük a Mennyország kapuja menüben. A regisztráláshoz klikkeljen az Itt vagyok végre, jó Uram című dalra (előadja a Vox Evangelis vegyes angyalkórus, vezényel Szent Cecília, zenei programfelelős). Regisztrációja sikeres volt, neve felkerült a mennyországi bebocsátásra várók digitális listájára. A belépési díjat kérjük átutalni a www.mennyeivilagbank.com-ra. Sajnos átutalása nem érkezett meg. Ha elfelejtette a PIN-kódját, kattintson az a ablakra, ha lemerült a bankszámlája, a b-re, ha elveszítette a bankkártyáját, a c-re. Ön a b ablakot jelölte meg. Nem Ön az első, aki csupasz hátsóval érkezik a másvilágra. Aggodalomra azonban semmi ok, segíteni tudunk a szükséges összeg megszerzésében. A következő lehetőségek közül választhat: 1-es ablak: hosszú lejáratú hitel igénylése a Gondviselés K&H-tól, 2-es ablak: kedvezményes személyi kölcsön a Jehova és fia Bankszövetségtől, 3-as ablak: mennyei közmunka az Irgalmas Szamaritánus Nonprofit Kft-nél. Ön a 3-as ablakot jelölte meg. Az itt végzett túlvilági, társadalmi munka lehetővé teszi, hogy pár ezer év elteltével belépést nyerhessen a Mennyei Unió legfejlettebb szférájába. Közmunka ajánlataink: 1-es menü: a Tejút seprése, 2-es menü: angyalszárnyak foltozása, 3-as menü: szögesdrótkerítés építése a Keresztény Mennyország és a Muzulmán Paradicsom határán. Ön választás helyett kommentelt. Ilyen szavakat nem illik képernyőre vetni. Kérjük, hogy cégünk vezérigazgatójának nevét a továbbiakban hiába ne emlegesse, különben a mennyei rendszergazda kénytelen lesz Önt a nyilvántartásunkból törölni. Mivel felsorolt feltételeink egyikét sem választotta, a Pokol menüt ajánljuk a figyelmébe.
   Köszöntjük a Pokol tornáca menüben. A regisztráláshoz klikkeljen a Road to Hell c. dalra (előadja a Lucifer Hard Rock Band). Regisztrációja sikeres volt, neve felkerült a pokolba kívánkozók digitális listájára. A belépési díjat kérjük átutalni a www.pokolivilagbank.com-ra. Sajnálattal állapítjuk meg, hogy kedves ügyfelünk kilépett a rendszerből. Várjuk következő kliensünk bejelentkezését.